بررسی و معرفی بهترین دستگاه های لیزر برای موهای زائد
لیزر موهای زائد یکی از بهترین روش ها برای رهایی از موهای زائد می باشد، که در این روش از...
بهترین خودت باش
ریزش مو از شایعترین مشکلات پوست و مو در جهان به شمار می رود. دلایل این مشکل مختلف است؛ گاهی از مسائل ژنتیکی ناشی شده و گاهی هم از بیماریها و اختلالات مختلف نشات می گیرند. مزوتراپی مو از شیوه های درمانی نسبتاً جدید با بیشینهای قدیمی بوده که می تواند همراه با درمانهای دیگر ریزش مو یا به تنهایی به کار رود و تاثیرات بسیار خوبی داشته باشد.
بهترین خودت باش
بهترین خودت باش
مزوتراپی به طیف وسیعی از درمانهای تزریقی می گویند که همراه با حداقل تهاجم اند که کاربردهای بسیاری دارند. در مزوتراپی، ترکیبی از مواد متفاوت تقویتی به داخل پوست تزریق می شود. این مواد شامل عصاره های گیاهی، داروهای مختلف، آنزیم ها، ویتامینها، هورمون ها بوده که میتوانند به درمان آلوپسی (ریزش مو یا طاسی) کمک کنند.
کاربرد درمانی مزوتراپی
مزوتراپی نوعی تزریق زیرجلدی یا زیرپوستی می باشد که بسته به نوع داروها و مواد استفاده شده در آن میتواند دارای کاربردهای متفاوتی باشد. از جمله کاربردهای مزوتراپی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
اول، درمان سلولیت.
دوم، از بین بردن چربیهای موضعی.
سوم، درمان چربی پلک و لیپوم.
چهارم، جلوگیری از ریزش مو و درمان آلوپسی.
پنجم، جوانسازی پوست؛ برطرف کردن چین و چروکها، سفت کردن پوست و لیفت.
ششم، درمان لک های پوستی.
هفتم، اصلاح انحناهای سطحی (کانتور) بدن.
هشتم، برطرف کردن جای زخم و اسکار.
مزایای مزوتراپی
اول، روشی موثر برای درمان ریزش مو بدون نیاز به جراحی.
دوم، بهبودی سریع، بدون داشتن دورهی نقاهت.
سوم، تقریباً بدون درد و بدون نیاز به بیهوشی است.
چهارم، عوارض جانبی و خطرات بسیار محدودی دارد.
پنجم، هزینهی مناسب و منطقی دارد.
ششم، بدون نیاز به مراقبت های خاص است.
هفتم، مناسب برای درمان ریزش مو.
هشتم، رفع مشکلات سر مانند چربی و شوره.
نهم، ترمیم موهای آسیب دیدهو
ریزش مو میتواند اتفاقی ناراحت کننده و ناامید کننده برای همه باشد. ریزش مو یا نازک شدن موها سبب ایجاد تغییر چشمگیری در ظاهر افراد خواهد شد. به همین جهت، بیشتر افراد در مواجهه با این معضل به دنبال راهحلی برای درمان ریزش موهای خود هستند. پی آر پی مو از جدیدترین و مدرنترین شیوه های درمانی برای ترمیم موها و افزایش تراکم موهای سر می باشد.
بهترین خودت باش
پلاسما قسمت مایع خون می باشد که از آب و پروتئین تولید می شود که به گلبول های سفید و قرمز خون پلاکتها اجازه می دهد با کمک جریان خون حرکت نمایند. پلاکت نوعی سلول خونی می باشد که منجر به لخته شدن خون می گردد. پلاکت ها نقشی اساسی در بهبود می گذارند.
به همین جخت پزشکان متوجه شدند که پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) میتواند تاثیر زیادی در بهبود جراحات و آسیبهای تاندونی، مفاصل، عضلانی و حتی پوست و مو داشته باشد. پلاکتها هنگامی که در ناحیه درمان قرار بگیرند، فاکتورهای رشد را آزاد می نمایند و سبب ترمیم و رشد سلول ها خواهند شد. در اثر این اتفاقات، روند بهبودی بدن تحریک گشته و سریع تر انجام می گردد.
بنابراین در جواب به پرسش PRP مو چیست، میتوان گفت که یک روش درمانی کلینیکال می باشد که در آن پلاسمای غنی از پلاکت را به منظور درمان ریزش موها و رشد مجدد آنها به پوست سر تزریق می نمایند.
مزایای پی آر پی مو چیست؟
PRP درمانی می باشد که سالهاست مورد توجه بسیاری از پزشکان قرار گرفته است. در سالهای گذشته متخصصان به تجربه دریافتند که این شیوه درمانی برای ریزش موها و کمک به سلامت شان موثر می باشد. از مزایای پی آر پی مو میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
اول، بهبود و تقویت فولیکول های مو.
دوم، کاهش سرعت ریزش مو.
سوم، رشد موهای جدید.
چهارم، کمک به بهبود سریعتر پوست سر پس از کاشت مو.
کاربرد پی آر پی
بر اساس مطالعات صورت گرفته مشخص شده که بهترین کاندید های PRP مو افرادی هستند که به تازگی موهای خود را از دست دادهاند؛ زیرا اگر مدت زیادی از ریزش موها گذشته باشد، احیای فولیکولهای مو مشکل خواهد بود. حالت ایدهآل برای PRP مو ناحیه هایی از سر می باشند که فولیکولهای ضعیفی دارند.
در پی آر پی مو نیز مثل هر عمل زیبایی دیگری مهم است که افراد انتظارات واقعبینانهای از درمان داشته باشند. نتیجه پی آر پی مو تا اندازه ی زیادی به سلامت فرد وابسته است. درنتیجه افرادی که از سلامت عمومی برخوردارند، داروی خاصی مصرف نکرده و حتی سیگار هم نمیکشند، میتوانند نتیجه خوبی بگیرند.
لیزر موهای زائد یکی از بهترین روش ها برای رهایی از موهای زائد می باشد، که در این روش از...
اجازه دهید بیتعارف صحبت کنیم، لیزر موهای زائد برای بعضی از افراد میتواند موضوع خجالتآوری برای مکالمه باشد، خصوصاً در مکالمه...
آیا نتایج لیزر موهای زائد برای همه یکسان است؟ تفاوت رنگ پوست و مو، بر کارکرد لیزر اثر می...